Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Isabel Buijse gaat naar Queens University of Charlotte!

Isabel Buijse gaat naar Queens University of Charlotte!

Het hockeyteam van Queens University of Charlotte krijgt versterking van Isabel Buijse. In de zomer vertrekt Isabel naar Amerika om hockey en studie te gaan combineren. Dit zal ze gaan doen aan de Queens University of Charlotte.

Isabel begon al vroeg met hockey, namelijk op vierjarige leeftijd bij de club AHBC. Met het O12 team van AHBC werd ze tweede. Isabel heeft in het tweede selectieteam gespeeld bij AHBC in de O14, O16 en O18. Dit deed ze op het hoogste regionale jeugdniveau. Ze is drie jaar op rij geselecteerd als aanvoerder door haar teamgenoten.

Je komt deze verdedigster niet zomaar voorbij, je kan haar achterin overal tegenkomen maar ze komt het best uit de voeten als centrale verdediger. Ze weet de juiste keuzes te maken en is tactisch sterk. Ze staat op scherp om een interceptie te maken en vervolgens een goede pass te spelen. Isabel heeft ook een belangrijke rol tijdens de aanvallende én verdedigende strafcorner.

De Queens University of Charlotte is een universiteit gelegen in Noord-Carolina. De Queens of University of Charlotte Royals komen uit in de South Atlantic Conference. Dit betekent dat er een onderling duel gaat komen tussen Isabel en Annemijn en Isabella. Deze twee KingsTalent Student-Athlete spelen namelijk voor Limestone University, een universiteit die in dezelfde conference speelt. Wij kijken er alvast naar uit en zijn benieuwd naar de uitslag!

 

Veel succes en plezier Isabel in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.