Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Ilse Holtkamp gaat naar Delta State University

Ilse Holtkamp gaat naar Delta State University

Ilse Holtkamp gaat volgend seizoen voetballen en studeren aan Delta State University. De middenvelder vertrekt naar Amerika om voetbal en studie te combineren.

 

Ilse begon op haar 9e met voetballen. Daarvoor turnde ze en deed ze aan ijsschaatsen, dat laatste op hoog niveau. Ze speelde tot de onder-13 met de jongens mee. Op haar 14e vertrok Ilse naar de onder-17 van SV Schalkhaar. Hier kwam ze in de hoofdklasse te spelen. Na 2 seizoenen vertrok Ilse naar Colmschate, hier werd ze gekozen als aanvoerder van haar team. Daarna werd ze bij VV Rigtersbleek ook gekozen tot aanvoerder. Ze is dus een echte leider in haar team binnen het veld, maar ook daarbuiten. Naast het zelf voetballen coacht Ilse de onder-15 van Rigtersbleek.

 

Nu gaat ze die club achter haar laten voor een Amerikaans avontuur. Ze vertrekt naar Delta State University. De school ligt in Cleveland, Mississippi. Delta State telt zo’n 3.700 studenten en beschikt over prachtige sportfaciliteiten. De Lady Statesmen spelen hun wedstrijden in de enorm sterke Gulf South Conference, waar ze het opnemen tegen ploegen als West Alabama en Mississippi College. Laatstgenoemde krijgt aankomende zomer ook versterking van een KingsTalent-athlete, daarover later meer!

Delta State mag terugkijken op een bijzonder sterk jaar, waarin de ploeg van Mark Hiller op werd genomen in de dertig sterkste ploegen van Amerika. Met een 19e plek in de nationale lijst als eindresultaat, behoren de Statesman inmiddels tot titelkandidaat binnen de conference maar absoluut ook tot kanshebber voor de nationale titel.

 

Met de komst van Ilse heeft Hiller zijn selectie inmiddels compleet. De oefenmeester uit Engeland is in zijn nopjes met de komst van de middenveldster en kijkt uit met haar aan de slag te gaan en mooie successen te kunnen vieren.

Wij wensen Ilse heel veel succes en plezier bij Delta State University!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.