Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Floris Goldschmeding vervolgt zijn carrière in Amerika!

Floris Goldschmeding vervolgt zijn carrière in Amerika!

Deze zomer zal Floris Goldschmeding vertrekken naar de VS om daar zijn Amerikaanse droom te gaan verwezenlijken. Hij zal na het afronden van zijn VWO opleiding klaar zijn om een studie te gaan volgen aan de Milikin University. Naast het volgen van een studie zal Floris zich voetballend gaan inzetten voor het team van de school uit Illinois.

Op 4-jarige leeftijd begon Floris met voetballen bij VV Hoogland. Hier doorliep hij de jeugd en speelde altijd in het hoogste team van zijn leeftijdscategorie. Floris kan op het middenveld op verschillende plaatsen uit de voeten, maar hij komt het best tot zijn recht wanneer hij als aanvallende middenvelder wordt opgesteld. Hij heeft goed inzicht en beschikt over een scorend vermogen. Floris is dan ook meerdere keren topscorer van zijn team geworden. Met zijn kracht en snelheid verliest hij dan ook zelden de bal. Momenteel speelt Floris in het O19 team van VV Hoogland waar hij ook al zijn debuut heeft gemaakt voor het O23 team.

Het toekomstige team van Floris bestaat grotendeels uit Amerikanen. Een aantal spelers komt uit Europa en andere delen van de wereld. Zo spelen er drie Spanjaarden, vier Noren, een Zweed en een Australiër. Het team komt uit in de College Conference of Illinois and Wisconsin. Floris is niet de enige Nederlander die voor Millikin University zal gaan spelen. Deze zomer zal ook Jelle Siebring op het vliegtuig stappen en het avontuur aan gaan in Amerika.

Wij wensen Floris heel veel plezier en succes in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.