Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Annemijn Winters sluit zich aan bij de Limestone University Saints!

Annemijn Winters sluit zich aan bij de Limestone University Saints!

Annemijn Winters vertrekt in de zomer naar South Carolina, Amerika. Hier zal ze het hockeyteam van de Limestone University Saints gaan versterken. Annemijn gaat sport en studie combineren in Amerika.

Annemijn gaat haar club AMHC Upward verlaten en inruilen voor het hockeyteam van Limestone University. Ze sluit zich aan bij de Saints. Annemijn was voor twee achtereenvolgende jaren aanvoerder bij het O16 team van AMHC Upward. Ze is een speelster die voorin overal terecht kan. Daarnaast heeft Annemijn een zeer goede fore- en backhand schot in huis!

Limestone University bestaat al sinds 1845 en telt tegenwoordig iets meer dan 2.000 studenten. Voor elke 14 studenten is er één professor, dus persoonlijke begeleiding staat hoog in het vaandel bij de school in South Carolina. Vanaf het jaar 2020 heet de school Limestone University, daarvoor stond het bekend als Limestone College.

Annemijn zal niet de enige Nederlandse zijn bij de Limestone University Saints. Deze zomer vertrekt namelijk ook KingsTalent Student-Athlete Isabella Vos. Zij zullen tegelijkertijd hun avontuur in Amerika starten. Daarnaast zal Annemijn een onderling duel spelen tegen KingsTalent Student-Athlete Isabel Buijse, zij speelt voor Queens University of Charlotte. Beide universiteiten komen uit in de South Atlantic Conference.

 

Wij wensen Annemijn Winters ontzettend veel succes en plezier toe met haar avontuur!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.