Dit wil ik ookSign up now

Showcases & events

Terug naar het overzicht VV Gemert, 14 juni

Men’s Soccer Try-out

De KingsTalent Men’s Soccer Try-Out is dé mogelijkheid om je voetbalkwaliteiten te etaleren! Op deze dag kun jij laten zien wat je in huis hebt. Ben jij erbij op vrijdag 14 juni 2024 bij VV Gemert? Meld je aan om deel te nemen via onderstaand formulier. Limited spots available dus registreer je tijdig!

Aanmeldingsformulier Try-Out Voetbal

Privacy(Vereist)
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

De KingsTalent Men’s Soccer Try-Out wordt georganiseerd op vrijdag 14 juni. Een betere mogelijkheid om jezelf in de kijker te spelen is er niet – jij bepaalt je toekomst! Overtuig de KingsTalent staff waarom jij in aanmerking komt voor een sportbeurs in Amerika. Speel je in de kijker.

Naast dat je jezelf in de kijker kunt spelen, is de KingsTalent Men’s Soccer Try-out een evenement waar je andere talenten leert kennen die dezelfde dromen hebben als jij – sporten en studeren in Amerika! Daarnaast zullen er interessante presentaties zijn die je een kijkje geven in het leven van een student-athlete in de VS.

Tijdens de Try-Out speel je een korte training en onderlinge wedstrijden (11v11) tegen andere talenten. Daarnaast worden de wedstrijden van de Try-Out gefilmd, zodat de beelden beschikbaar komen voor eigen gebruik. Tenslotte wordt het beeldmateriaal toegevoegd aan de spelersprofiel pagina van de deelnemers.

Datum – vrijdag 14 juni 2024
Locatie – VV Gemert

Meld je hierboven aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Deelnemen aan de try-out kost €10.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.