Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Bram Kaarsgaren naar Southern Methodist University

Bram Kaarsgaren naar Southern Methodist University

Bram Kaarsgaren verruilt Carson Newman Eagles voor Southern Methodist University.

Op 19-jarige leeftijd maakte de jonge Bram Kaarsgaren de stap naar Amerika. De dan nog keeper van FC Den Bosch U19 besloot zijn Nederlandse club in te ruilen voor de Amerikaanse Eagles van Carson Newman University. Al vroeg in het seizoen pakte Kaarsgaren zijn eerste award als SAC defensive player of the week nadat hij 10 saves in de eerste twee wedstrijden verrichte. Kort hierna bemachtigde hij wederom een plek in het SAC defensive player of the week team. Na deze succesvolle seizoenen werd Bram uitgeroepen tot SAC defensive player of the year en heeft hij voor de derde keer op rij een plaats in het All-Conference First Team.

Na een uiterst succesvolle periode bij de Carson Newman Eagles waarin Bram veel prijzen heeft gepakt, maakt hij een stap hogerop naar Southern Methodist University en wordt hij een Mustang. Het men’s soccer team van Southern Methodist komt uit in Division 1 en spelen hun wedstrijden in de American Athletic Conference, waarin ze altijd voor het kampioenschap meedoen. Een waardige stap hogerop voor de ervaren keeper. Als hij hier slaagt zal een overstap naar de profs niet ver weg zijn.

Wij wensen Bram veel succes en weten dat hij er ook hier een succes van zal maken!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.