Dit wil ik ookSign up now

Showcases & events

Terug naar het overzicht SV MEC07 - 19 april

Try-Out Vrouwenvoetbal

Try-Out Vrouwenvoetbal

De Vrouwenvoetbal Try-Out is een gave mogelijkheid om je voetbalkwaliteiten te tentoonstellen! In onderlinge wedstrijden laat jij je skills zien. Ben jij erbij op vrijdag 19 april 2024? Meld je aan om deel te nemen via onderstaand formulier. Limited spots available dus registreer je tijdig!

Aanmeldingsformulier Try-Out Voetbal

Privacy(Vereist)
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Altijd al willen onderzoeken of jij het in je hebt om in Amerika te voetballen en studeren in Amerika? In samenwerking met SV MEC07 presenteert KingsTalent de women soccer Try-Out op 19 april bij SV MEC07. Een betere mogelijkheid om jezelf in de kijker te spelen is er niet – Jij hebt zelf de sleutel in handen.

 

Naast dat je jezelf in de kijker kunt spelen, is dit hét evenement waar je je horizon verbreedt. Met interessante presentaties weet jij alles over voetballen en studeren in Amerika en het toekomstige leven als een student-athlete. Ook leer je andere dames kennen die deze zelfde stap overwegen.

Tijdens de Try-Out speel je onderlinge wedstrijden (11v11) tegen andere talenten. Daarnaast wordt de volledige Try-Out gefilmd, zodat de beelden beschikbaar komen voor eigen gebruik.

Datum – vrijdag 19 april 2024
Locatie – Sportpark SV MEC07 – Driesweg 17, Maurik

Meld je hierboven aan en we nemen zsm contact met je op!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.