Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

University of Northwestern Ohio krijgt versterking van Marcia van de Zanden!

University of Northwestern Ohio krijgt versterking van Marcia van de Zanden!

Het women’s soccer team van UNOH krijgt versterking van Marcia van de Zanden. Vanaf de zomer van 2022 wordt ze een UNOH Racer en gaat ze sport en studie combineren in Amerika.

Marcia is op haar 16e begonnen met voetballen bij VV Bavel, daarvoor speelde van haar 7e tot haar 16e hockey. In het seizoen 2019-2020 speelde ze bij de Feyenoord Soccer School en werd daar door Deltalent geselecteerd om te trainen met UEFA-A-coach Errol Sint Jago. In het seizoen van 2020-2021 werd ze bij VV Bavel geselecteerd voor meiden U17 dat uitkomt in de Hoofdklasse. Naast de reguliere trainingen en wedstrijden heeft ze extra getraind om haar tempo en uithoudingsvermogen te verbeteren. Daarnaast is ze in 2020 gaan trainen bij Voetbalinstituut ‘Code Oranje’, een professionele omgeving met trainingen op betaald voetbalniveau, in Breda. Op dit moment speelt ze bij VV Baronie MO19-1 in de Hoofdklasse TOP in Breda.

Vrienden en familie beschrijven Marcia als een spontaan, extravert, vrolijk en zorgzaam persoon. Ze is vastbesloten om het hoogst mogelijke te bereiken. Coaches en teamgenoten omschrijven Marcia als een gedreven en gemotiveerde meid, die altijd 100% geeft om de wedstrijd te winnen. Ze motiveert haar team om samen de overwinning te behalen. Marcia is altijd op zoek naar verbetering als speler, dus ze neemt alle feedback op om zich zo te verbeteren.

Het women’s soccer team van UNOH is een internationaal team. Op dit moment voetballen er meiden met 12 verschillende nationaliteiten. UNOH is dan ook geen onbekende school voor KingsTalent; Marlijn Kremer en Zoe Zwanepol zijn op dit moment een van de speelsters van het women’s soccer team van UNOH. Onder leiding van head coach Jen Dervarics gaan ze strijden voor overwinningen in de competitie. Zo strijden de UNOH Racers tegen teams als Aquinas College en Siena Heights University om de titel in de WHAC (Wolverine-Hoosier Athletic Conference). Afgelopen seizoen hebben de Racers een goed seizoen gekend met 7 winst- en 2 verliespartijen.

Heel veel plezier en succes in Amerika, Marcia!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.