Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Tiuri Schieving signs at Auburn University, Montgomery AL.

Tiuri Schieving signs at Auburn University, Montgomery AL.

Tiuri Schieving uit Groningen vertrekt deze zomer naar Amerika om te gaan voetballen en studeren aan Auburn University at Montgomery, Alabama! De 18-jarige aanvaller van VV Helpman gaat hier zijn droom najagen en voor de nodige doelpunten en assists zorgen voor de AUM Warhawks.

Schieving, in het verleden meerdere jaren actief in de jeugdopleiding van FC Groningen, zal vanaf deze zomer actief zijn op het een na hoogste niveau in het Amerikaanse college voetbal, NCAA Division II.

Head coach Wulf Koch ziet in Schieving de ideale persoon om de aanval te versterken. Koch: “Met zijn snelheid gekoppeld aan fysieke kracht is hij een belangrijk “asset” in het team. Tiuri is een speler die op meerdere posities uit de voeten kan; op beide flanken alsook als aanspeelpunt in de spits. Met zijn kiezelharde schot zal hij voor veel dreiging gaan zorgen in de buurt van het vijandelijk doel. Met Tiuri in ons team zijn we compleet voor volgend seizoen. De verwachtingen zijn hooggespannen.”

 

Eerder al maakte KingsTalent de overgang van Simon van Rheeden, spits van de A1 van SHO, naar AUM Warhawks bekend. Gezamenlijk zullen Tiuri en Simon voor een groot deel verantwoordelijk zijn voor de doelpuntenproductie in het team van head coach Wulf Koch.

 

De huidige speler van VV Helpman A1 kan zich opmaken voor een interessante voorstelronde wanneer hij de eerste keer de lockerroom binnenkomt; teamgenoten uit oa Zweden, Zuid Afrika, Schotland, Engeland en natuurlijk Amerika zullen zich aan hem voorstellen. Schieving gaat in de Alabama de opleiding marketing volgen.

KingsTalent wenst Tiuri veel succes in the States komend seizoen! Natuurlijk zullen we hem op de voet volgen en verslag doen van zijn avonturen. Deze avonturen worden op deze website gedeeld. Wil je Tiuri’s verhalen blijven volgen; like ons op Facebook, volg ons op instagram of twitter.

Lijkt jou het ook leuk om in Amerika te sporten en studeren? Meld je hier vrijblijvend aan en wij nemen snel met je contact op!

 

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.