Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings Updates

Annemijn Klijnhout naar de BIG10 kampioen!

Annemijn Klijnhout naar de BIG10 kampioen!

Annemijn Klijnhout gaat Schaerweijde verruilen voor de kampioen van BIG10 Championship Field Hockey, the Terps van Maryland.

Annemijn begon op haar 5e met hockeyen bij HC Shinty in Driebergen waar ze in de jeugdelftallen al snel werd benoemd tot captain van haar team. Toen Annemijn twaalf jaar oud was werd zij door voormalig hockey international Suzan Veen gescout voor de topjeugd opleiding van Schaerweijde. Hier heeft Annemijn altijd in de eerste teams gespeeld, heeft zij meerdere individuele prijzen gewonnen zoals beste speelster van het toernooi, Auping Doelpunt van de week en heeft zij de halve finale van het ABN-AMRO 3v3 toernooi behaald. Daarnaast is Annemijn onderdeel geweest van van het district team U14 en het Nederlands team U15 en U16.

Annemijn heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een allround speelster die belangrijk is voor haar team op het middenveld. Ook bij zowel de verdedigende strafcorner als de aanvallende strafcorner, waarbij zij zowel kan stoppen als beschikt over een uitstekende sleeppush. Annemijn heeft daarnaast een fantastische scoop in huis waarmee zij van nog grotere waarde is voor haar team.

Annemijn heeft dus genoeg ervaring in huis om toe te voegen aan het Field hockey team van Maryland. Zo kan Annemijn zich met haar nieuwe team gaan focussen de verdediging van het BIG10 kampioenschap die de Terps afgelopen seizoen hebben weten te behalen. Ook willen de Terps samen met Annemijn de stap zetten om hopelijk volgend jaar nóg verder te komen dan de Final Four in het NCAA Championship.

Wij wensen Annemijn heel veel plezier en succes toe in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.