Dit wil ik ookSign up now

Showcases & events

Terug naar het overzicht Leeuwarden - Juni 2022

Tennis Tryouts

Tennis Tryouts

KingsTalent organiseert in juni de Tennis Tryouts bij Padel & Tennisclub te Leeuwarden! Voor alle jongens en meiden (leeftijd 15 t/m 21 jaar) het evenement om kennis te maken met College Tennis in Amerika!

Schrijf je in via onderstaand formulier – Deelname is gratis.

Wat gaan we doen?
De KingsTalent Tennis Tryout is een uniek evenement om in de wereld van college tennis te duiken. In één middag stomen we je klaar om de stap naar de VS te maken. Door diverse enerverende presentaties van het KingsTalent team nemen we je mee in “onze” Amerikaanse wereld. In een persoonlijk assessment, opgesteld door onze scouts, wordt inzichtelijk gemaakt of de sportieve stap naar de VS haalbaar is.

Dagindeling
12.30u – Inloop

13.00u – Presentatie over College Sports – CEO KingsTalent, Paul de Koning
Paul vertelt je alle ins and outs over college sports. Hoe werkt het systeem in de VS, de sfeer en dynamiek van college sports. Wist je dat Ohio State $233,000,000 verdient aan hun sportieve activiteiten?

13.30u – Presentatie over Tennissen in Amerika – Sportconsultant, Tessa van der Ploeg
Als geen ander kan Tessa je bijpraten over tennis en studeren in Amerika. Niet alleen speelde ze 4 jaar op het hoogst haalbare niveau. Aansluitend was ze ook nog één jaar college coach! Een presentatie uit verschillende invalshoeken. Wist je dat Tessa maar liefst 3x is uitgeroepen als All American? De hoogste individuele sportonderscheiding in Amerika.

14.00u – Warming up / Training op de baan
Natuurlijk willen we actie! Graag bekijken we jou skills op de baan. Het eerste deel bestaat uit een warming up / training.

15.00u – Rules & Regulations – Director of Operations, Han de Koning
Presentatie over speelgerechtigdheid en spelregels van college sports. De regels omtrent het mogen sporten en studeren in Amerika is niet het allerleukste onderdeel van de dag, wel cruciaal als vertrekpunt in je reis naar Amerika. Na deze presentatie ben je op de hoogte van de do’s and don’ts. Wist je dat prijzengeld je eligiblity kan beïnvloeden en hiermee ook je avontuur in de VS?

16.00u – Game On & evaluatie
In onderlinge games bekijken we naar je spel en beoordelen de KingsTalent scouts jouw mogelijkheden om in Amerika te gaan tennissen en studeren. Heb jij het in je om de stap te maken?

Meedoen?
We zien jouw en je ouders graag in juni op onze KingsTalent Tennis Tryout!
Schrijf je hieronder in – deelname is gratis. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

 

Locatie
Padel & Tennisclub Leeuwarden
Kalverdijkje 76B
8924JJ Leeuwarden

Eventformulier

Privacy(Vereist)
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.