Dit wil ik ookSign up now

Showcases & events

Terug naar het overzicht VV Gemert - 14 December 2022

Showcase Voetbal Dames

Showcase Voetbal Dames

De showcase voor voetbaldames is een exclusieve mogelijkheid om je in de kijker te spelen voor de vele Amerikaanse coaches die speciaal voor jouw naar Nederland vliegen om je in actie te zien! In onderlinge wedstrijden laat jij je skills zien en dwing je direct een scholarship af. Ben jij erbij op 14 December 2022?

 

De showcase in december wordt alweer onze 3e showcase. In het eerste jaar vlogen maarliefst 25 Amerikaanse college coaches naar ons evenement! Een nieuw evenement staat in de steigers. We zijn terug met onze jaarlijkse women soccer showcase op 14 december 2022. Een betere mogelijkheid om jezelf in de kijker te spelen is er niet. Jij hebt zelf je de sleutel in handen.

 

Naast dat je jezelf in de kijker kunt spelen zijn het enorm leuke en leerzame evenementen waar je andere talenten leert kennen met dezelfde dromen – sporten en studeren in Amerika. Daarnaast worden er interessante presentaties verzorgd door student-athletes die in Amerika verblijven. Ook zijn er panel / Q&A sessies waar je Amerikaanse coaches het hemd van het lijf kunt vragen.

Tijdens de showcases speel je onderlinge wedstrijden (11v11) tegen andere talenten. De wedstrijden staan onder leiding van een KNVB-scheidsrechters en je wordt gecoacht door gecertificeerde coaches. Daarnaast wordt de volledige showcase gefilmd zodat de beelden ook worden verstuurd naar coaches die niet aanwezig kunnen zijn. Bovendien worden de beelden toegevoegd aan het spelersprofiel van de deelnemers.

Datum – 14 December 2022
Locatie – VV Gemert

Meld je hieronder aan en we nemen zsm contact met je op!

Eventformulier

Privacy(Vereist)
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.