Dit wil ik ookSign up now

Showcases & events

Terug naar het overzicht VV Gemert - 13 april 2023

Showcase voetbal Mannen

Showcase voetbal Mannen

Op 13 april is het zover! Hét moment om je in de kijker te spelen voor een plekje bij de beste Amerikaanse college teams tijdens onze showcase! Amerikaanse coaches vliegen speciaal naar Nederland om talentvolle voetballers met hun eigen ogen te bekijken. De laatste showcase mochten we maar liefst 45(!) Amerikaanse coaches verwelkomen, allemaal op zoek naar versterkingen voor hun team! Ben jij erbij op 13 april bij VV Gemert? Meld je nu aan!

Aanmeldingsformulier Showcase

Privacy(Vereist)
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Je wordt getest op technisch, tactisch en conditioneel vlak. Door middel van onderlinge wedstrijden heb je de kans om uit te blinken op jouw eigen positie. Er zijn coaches aanwezig die druk bezig zijn met scouten, maar daarnaast wordt de gehele showcase opgenomen waardoor coaches in Amerika deze beelden ook nog te zien krijgen. Een unieke mogelijkheid voor een life changing experience!

 

 

Naast dat je jezelf in de kijker kunt spelen is het een enorm leuk en leerzaam event waar je andere talenten leert kennen met dezelfde dromen – sporten en studeren in Amerika. Daarnaast worden er interessante presentaties verzorgd door student-atletes die in Amerika verblijven. Ook zijn er panel / Q&A sessies waar je Amerikaanse coaches het hemd van het lijf kunt vragen. Aan het einde van de intensieve showcase gaan coaches met de talenten in gesprek die zij graag willen toevoegen aan het team van het aankomende jaar.

Een greep uit de scholen die aan onze vorige showcase hebben deelgenomen om KingsTalent talenten te scouten:

  • Hofstra University
  • St John’s University
  • University of Kentucky
  • Oregon State University
  • Marshall University
  • University of South Florida
  • University of Hawaii
  • University of Illinois Chicago
  • And many more…

Datum – 13 april 2023
Locatie – VV Gemert

 

Aanmeldingsformulier Showcase

Privacy(Vereist)
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.