Dit wil ik ookSign up now

Showcases & events

Terug naar het overzicht Jaarbeurs Utrecht - 25 en 26 november

KingsTalent is aanwezig op De BuitenlandBeurs!

KingsTalent zal op 25 en 26 november aanwezig zijn op de buitenlandbeurs! Wij zien jou daar graag om je meer te vertellen over sporten en studeren in Amerika.

De Buitenlandbeurs zal plaatsvinden in de jaarbeurs in Utrecht op 25 EN 26 november. KingsTalent zal beide dagen aanwezig zijn om jou meer te vertellen over sporten en studeren in Amerika! De Buitenlandbeurs is een beurs waar organisaties en instellingen staan die uitleg kunnen geven over (vrijwilligers)werk, studies, stages en taalcursussen in het buitenland. Mocht jij hierin interesse hebben, dan is dit de perfecte mogelijkheid om je goed en breed te kunnen oriënteren. De Buitenlandbeurs is gratis en iedereen is welkom! Je kan je gratis ticket scoren via De BuitenlandsBeurs 2022.

Wij zullen voor je klaar staan om informatie te voorzien en vragen te beantwoorden. Wellicht is sporten en studeren in Amerika hét perfecte avontuur in het buitenland voor jou! KingsTalent is beide dagen aanwezig van begin tot eind, we hopen jou daar te zien.

In 2015 was KingsTalent ook aanwezig op De BuitenlandBeurs, CEO Paul de Koning gaf toen een presentatie over sporten en studeren in Amerika. Dit jaar hebben wij onze ‘eigen stand’ en zullen we rondlopen. Hierdoor zijn we de gehele dag(en) beschikbaar om iedereen te informeren en vragen te beantwoorden.

Hopelijk tot dan!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.