Dit wil ik ookSign up now

Showcases & events

Terug naar het overzicht VV Gemert - 10 juni

Alumni Event for student-athletes

Spoiler Alert – For former and current student-athletes only!
Hoe vet was jouw avontuur in de VS? Hoe gaaf zou het zijn om weer met jongens en/of meiden op het veld te staan die allemaal in hetzelfde fantastische avontuur in de VS hebben beleefd? Verhalen uitwisselen onder het genot van een hapje en een drankje?

Voor sommige student-athletes is het alweer een aantal jaren geleden sinds hun grote avontuur in de VS, anderen zijn net terug uit de VS. Er is één gemeenschappelijke deler – beide hebben genoten van een onwijs gaaf avontuur in de States. Een waanzinnig mooi moment om samen te komen en verhalen te delen!

Vrijdag 10 juni, van 18.00u tot 22.00u, organiseert KingsTalent haar eerste Alumni Event. Op een zeer laagdrempelige en ontspannen wijze gaan we onderlinge wedstrijdjes spelen met ex- en current student-athletes. Een evenement alleen voor talenten die in Amerika hebben gesport en gestudeerd óf die er op dit moment sporten en studeren. Onder het genot van een drankje en een BBQ is er na het actieve deel van het programma voldoende ruimte om verhalen met elkaar uit te wisselen.

Do you still have the skills? Wij kijken enorm uit om jullie weer op onze velden te bewonderen.

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen of een mail te sturen naar paul@kingstalent.com

Eventformulier (1)

Privacy(Vereist)
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.