Dit wil ik ookSign up now

Showcases & events

Terug naar het overzicht Gemert, 24 juni / 9 juli

Farewell Party ’22

Bijna is het zover! We zitten nog in volle voorbereiding om al het papierwerk te organiseren en te regelen. Maar het moment is bijna daar en dan stapt de KingsTalent Class of ’22 op het vliegtuig naar de VS. De American Dream tegemoet! Gezamenlijk hebben we keihard aan een succesvolle overgang gewerkt. Tijd voor een feestje om deze waanzinnige overstap te vieren!

Alle talenten die deze zomer de overstap naar de VS maken zijn samen met hun ouders van harte uitgenodigd voor de jaarlijkse KingsTalent Farewell Party op het HQ in Gemert. Het belooft een waanzinnige dag te worden. De officiële uitnodiging volgt spoedig. Talenten kunnen kiezen tussen twee mogelijkheden.

 

  • Vrijdagavond 24 juni – 19.00 – 22.00u
    Of
  • Zaterdagmiddag 9 juli – 14.00 – 17.00u

 

De KingsTalent Farewell Party is een feestelijk evenement waar we terug kijken op een pittig jaar maar zeker ook vooruit kijken op een waanzinnig avontuur samen met talenten, ouders en het KingsTalent team. Benieuwd naar de eerdere editie en sfeerbeelden? Bekijk hieronder de beelden.

 

Check de video hier

 

Wil je aan dit unieke evenement deelnemen en heb je een voorkeur voor datum/tijdstip, wees er snel bij want vol is vol. Meld je aan via onderstaand formulier, te mailen naar info@kingstalent.com óf meld je aan bij je sportconsultant.
Vergeet niet aan te geven met hoeveel personen je aanwezig bent (max 3pers.).

Tot snel!

 

Eventformulier (1)

Privacy(Vereist)
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Houd onze website en socials in de gaten over de invulling van deze waanzinnige dag!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.