Dit wil ik ookSign up now

Showcases & events

Terug naar het overzicht 24 en 25nov, Utrecht

Buitenlandbeurs

KingsTalent is op 24 en 25 november aanwezig op de Buitenlandbeurs in Utrecht!

De Buitenlandbeurs komt er weer aan en wij zijn er klaar voor! Op 24 en 25 november 2023 zijn we aanwezig op de Buitenlanders in Utrecht, waar we je meer vertellen over de mogelijkheden om te sporten en studeren in Amerika!

De Buitenlandbeurs is een geweldige gelegenheid om je breed te oriënteren op allerlei mogelijkheden in het buitenland, variërend van werk, studies, stages tot taalcursussen. En als sporten en studeren in Amerika jou aanspreekt, dan is dit jouw perfecte kans om met ons in contact te komen. Of je nu een getalenteerde atleet bent, of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken. We zullen dit jaar onze eigen stand hebben en we zullen de hele dag(en) beschikbaar zijn om jou te informeren en te helpen.

Dus, zet 24 en 25 november in je agenda, en kom langs bij onze stand op de Buitenlandbeurs in de Jaarbeurs, Utrecht. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te verkennen of sporten en studeren in Amerika jouw perfecte avontuur in het buitenland kan zijn. Tot dan!

Je kunt je gratis ticket scoren via deze link

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.